Descoperă Antalya cu Carpatour

Last Minute: Pachete charter

Cu 300 de zile însorite pe an, Antalya este un paradis al plajelor, sporturilor nautice, gastronomiei și cumpărăturilor. Recunoscută drept cea mai populară destinație de vacanță a turcilor, Antalya este alegerea potrivită atât pentru un concediu în familie, cât și pentru o escapadă cu prietenii.

În Antalya se ajunge cel mai ușor cu avionul, aeroportul Internațional Antalya primind zilnic sute de zboruri din toată lumea. Din Romania poți ajunge via charter, zborul având o durată de 2 ore. 

Belek este unul dintre centrele industriei turismului din Turcia, fiind o stațiune renumită pentru serviciile de lux, cu peste 30 de hoteluri cotate cu cinci și patru stele, numeroase servicii și facilități de divertisment. 
Plaja din Belek este printre cele mai spectaculoase de pe coasta Turciei, cu 16 km de plajă cu nisip fin și ape cristaline

Kemer este o stațiune situată la marginea munților Taurus, o zonă unde pădurea, marea și munții se întâlnesc pentru a crea un mediu ideal pentru o vacanță minunată. Multe dintre hotelurile din stațiune au plaje private, fiind în regim all inclusive.

Lara este cunoscută drept Las Vegas-ul turcesc, cu o mulțime de hoteluri de la 5 până la 7 stele și reproduceri de locuri faimoase din întreaga lume. Faimoasa plajă Lara Beach este una dintre cele mai lungi plaje din Turcia, la est de fața stâncoasă a Antalyei, aproape atingând Cascada Duden.

De-a lungul ultimilor ani, Lara și-a câștigat renumele unei stațiuni care promite turiștilor splendori naturale, plaje impecabile și unități de cazare elegante, primind superlativul de Riviera Turcă

Orașul Antalya este alcătuit din “orașul vechi”, lângă port, acesta fiind nucleul așezării antice, și “orașul nou”, plin de hoteluri luxoase, restaurante și baruri. Orașul are o mulțime de obiective turistice de văzut. Cea mai veche construcție din orașul vechi este Poarta lui Hadrian, construită în anul 130 d.H., cu ocazia venirii împăratului roman în oraș. 

Aqualand Antalya: copii se pot bucura de spectacole cu delfini, lei de mare, balene albe și un parc acvatic cu tobogane lungi de 100 m și căderi de apă.