Noile opțiuni de anulare și modificare gratuită a datelor de călătorie vin în sprijinul dumneavoastră

 actualizat:25 iunie 2020

 

Dragii noștri călători,

Mulți dintre dumneavoastră sunt pe bună dreptate îngrijorați de răspândirea virusului Corona și ezită să își planifice vacanțele.

Pentru a vă decide mai ușor, CARPATOUR alături de toate companiile partenere a decis să extindă opțiunea de anulare și pe cea de modificare gratuită a datelor de călătorie, pentru rezervări noi pe toate destinațiile.

10px
10px
10px
40px

  

Noutăți croaziere

 

MSC, Costa, NCL, Holland America, Princess Cruises, Royal Carribean, Cunard

 actualizat 7 iulie 2020

 

 

 

Acum puteți rezerva croaziere fără griji, știind că vă oferim gratuit posibilitatea anulării sau a modificării datelor de călătorie, dacă este necesar. 

 

 

 

MSC Cruises:

 

 

MSC Cruises a hotărât reluarea unui număr redus de croaziere în Mediterana din 1 august 2020.

 

MSC a prelungit voluntar oprirea operațiunilor navelor sale care operează din porturile americane din Caraibe până la 15 septembrie 2020. Această oprire are impact asupra navelor MSC Seaside și MSC Armonia, care erau programate să navigheze în regiune în această perioadă.

De asemenea MSC a hotărât oprirea temporară a croazierelor în Europa de Nord până la sfârșitul sezonului curent, afectând croazierele programate să plece între 1 august și 18 octombrie.

 

Iată noile opțiuni de anulare și modificare pentru linia de croaziere: 

 

Pentru croazierele anulate de MSC (din forță majoră):
- turiștii vor primi un voucher care reprezintă un credit pentru o croazieră viitoare, egal cu valoarea croazierei plătite inițial,
- voucher-ul poate fi folosit pentru orice croazieră cu plecarea până în anul 2021,

- în plus se va primi și un credit la bord în valoare de până la 100 € pe cabină pentru croazierele mai mici de 6 nopți, de până la 200 € pe cabină pentru croazierele de 7 sau mai multe nopți sau de până la 400 € pe cabină pentru croazierele de 21 sau mai multe nopți.
- creditul la bord este rambursabil, dacă nu va fi folosit.

 

Rezervările individuale sau de grup, existente: 
Pentru toți pasagerii care au rezervat deja o croazieră pentru sfârșitul lunii Martie, Aprilie*, Mai, Iunie 2020 și doresc să își modifice data plecării, MSC Cruises oferă posibilitatea ca aceștia să își reprogrameze croaziera, fără a percepe nicio taxa de modificare, dacă schimbarea se face cu până la 48 de ore înaintea plecării.
Condiții:
– croaziera nou rezervată trebuie să se desfășoare în termen de 12 luni de la cea rezervată inițial,
– noua croazieră trebuie să se desfășoare în aceleași destinații precum cea inițială,
– croazierele care pot fi modificate conform condițiilor de mai sus sunt cele cu îmbarcare până pe 30 Iunie 2020,
- în cazul anularii noii croaziere rezervate, aceasta se va supune condițiilor de anulare standard, aplicate pentru croaziera inițială, în funcție de data de plecare a acesteia.
*pentru plecări anulate de către MSC Cruises, linia urmează să revină cu o procedura exactă.

 

 Pentru toate rezervările noi, atât individuale cât și cele de grup:
Linia de croazieră MSC aplică condiții mai flexibile pentru toate rezervările noi făcute începând cu Martie 2020 și confirmate până pe 31 Mai 2020. Aceste condiții se aplică doar la croazierele cu îmbarcare până pe 30 Noiembrie 2020, prin urmare:
- depozit de doar 50 € pe persoană,
- posibilitatea de a anula croaziera cu până la 22 de zile înainte de plecare, fără penalizări (doar pierderea depozitului)
Sub 22 de zile până la plecare, se vor aplica condițiile standard de anulare.

 

Această politică nu se aplică pentru rezervările deja existente (rezervate înainte de martie 2020).

 

 

Valabilitatea si beneficiile cardului de loialitate MSC Voyagers Club sunt prelungite automat cu încă un an până în 31 decembrie 2021.

 

Costa Cruises:

 

 

Costa Cruises a hotărât reluarea croazierelor din 16 august 2020.

 

De asemenea Costa Cruises a hotărât anularea croazierelor în Nordul Europei pentru tot sezonul de vară 2020.

Suntem în strânsă legătură cu autoritățile sanitare internaționale și locale, guvernele și organizațiile în timp ce lucrăm pentru a ne pregăti sa reluăm operațiile. Avem deja în aplicare multe dintre protocoalele și resursele care sunt adoptate sub diferite forme de alte industrii și companii, inclusiv stații de dezinfectare a mâinilor de pe fiecare navă, proceduri de depistare a sănătății înainte de îmbarcare, scanere termice și instalații medicale complet funcționale pe fiecare navă. În plus, navele noastre sunt curățate riguros și igienizate în mod regulat cu un dezinfectant dovedit a fi extrem de eficient împotriva bolilor contagioase.

 

 

Pentru toate rezervările noi efectuate până la 30/6/2020, pentru croazierele cu data de plecare 2020 și  2021 (până în februarie 2021) oaspeții au posibilitatea de a anula sau muta rezervarea pentru o nouă croazieră, fără taxe, cu până la 48 de ore înainte de data plecării.

 

Ca industrie, ne concentrăm pe modalități de introducere a unor proceduri de îmbarcare și mai stricte, protocoale suplimentare de sănătate publică și sanitare la bord, capacități de monitorizare, aranjamente de carantină și îngrijire la malul țării pentru oaspeți și echipaj, urmând un proces care va fi ghidat de experți de conducere în sănătate publică. În plus, ca o companie globală, Costa și celelalte mărci Carnival Corporation vizitează anual peste 700 de destinații, astfel că vom colabora strâns cu comunitățile locale din întreaga lume pentru a ne asigura că suntem întotdeauna în conformitate cu liniile directoare, protocoalele și reglementările locale din locurile în care vizita. Deși este încă prea devreme pentru a oferi informații suplimentare despre care vor fi planurile noastre exacte, este important să reținem că revenirea noastră la serviciu va include orice protocoale operaționale îmbunătățite și ghiduri de adunare socială care sunt în vigoare la momentul reluării. a operațiunilor de croazieră.

Când îi întâmpinăm pe oaspeți la bord, putem spune că vom fi foarte bine pregătiți să ne asumăm cea mai mare responsabilitate, care este sănătatea, siguranța și bunăstarea oaspeților noștri, oamenii și locurile pe care le vizităm și echipajul nostru, împreună cu respectarea și protejarea mediului.

 

Datorită continuării situației de urgență legată de pandemia globală a Covid-19 și cu continuarea măsurilor de izolare, precum închiderea porturilor și restricțiile privind circulația persoanelor care nu permit de fapt să funcționeze, Compania prelungește suspendarea pe toată luna iunie. Costa Crociere face măsuri pentru a informa atât agenții de turism, cât și oaspeții afectați de schimbări și li se va garanta o reprotejare în conformitate cu legislația aplicabilă, care oferă cea mai mare garanție în această situație de urgență.

 

Alegeți o croazieră cu data de plecare până la 30 noiembrie 2020:

Rezervați croaziera înainte de 31 mai 2020 și alegeți dintre fascinantele itinerarii în Mediterana, Europa de Nord, Dubai și Emiratele Arabe Unite, sau Orientul Îndepărtat, cu plecări până la 30 noiembrie 2020.

    

Puteți anula croaziera cu până la 48 de ore înainte de plecare:

Aveți până la 48 de ore înainte de data de plecare pentru a amâna croaziera pentru o altă dată și destinație.

 

Primiți un voucher pentru o croazieră viitoare:

Primiți un voucher pentru o croazieră viitoare în valoare cu suma plătită pentru a rezerva o nouă croazieră! Puteți folosi voucher-ul pentru o croazieră viitoare cu plecare înainte de 20 noiembrie 2021.

 

 

 

  

Norwegian Cruise Line

 

 

Norwegian Cruise Line a hotărât reluarea croazierelor din 1 octombrie 2020. Orice croazieră rezervată cu linia de croaziere Norwegian Cruise Line până la data de 30 Septembrie 2020 se poate anula cu până la 48 de ore inainte de imbarcare. Suma achitată va fi transferată la următoarea croazieră pe care turistul și-o va rezerva în termen de un an de la data anulării. Pasagerii ale căror croaziere au fost  anulate de NCL vor primi automat un voucher în valoare de până la 125% din suma achitată, voucher ce va putea fi folosit pentru croaziere cu plecări până în 31 decembrie  2022. Pasagerii care aleg să nu folosească voucher-ul pentru croaziere viitoare pot alege să primească o rambursare de 100% din suma achitată.

 

 

 

Holland America

Holland America a hotărât reluarea croazierelor din 1 octombrie 2020. Orice croazieră rezervată cu linia de croaziere Holland America beneficiază de noua politică de anulare Rezervați cu Încredere” care le oferă clienților o mai mare flexibilitate pentru a modifica data plecării sau pentru a anula rezervarea. 

  

Princess Cruises

Princess Cruises a hotărât reluarea croazierelor din 16 octombrie 2020. Pasagerii ale căror croaziere au fost  anulate de Princess Cruises vor primi un voucher ce va putea fi folosit pentru croaziere cu plecări până la 1 Mai  2022.

  

Cunard Cruises

Cunard Cruise Line a hotărât reluarea croazierelor pentru vapoarele Queen Mary 2 și Queen Victoria din data de 1 noiembrie 2020 iar pentru vaporul Queen Elizabeth din data la 24 noiembrie 2020.

 

 

Royal Caribbean

 

Royal Caribbean International a hotărât reluarea croazierelor din 1 august 2020. Orice croazieră rezervată cu Royal Caribbean International, Celebrity Cruises și Azamara beneficiază de noua politică de anulare Navigați cu Încredere” care le permite clienților să-și anuleze orice rezervare de croazieră cu data de plecare până la 31 iulie 2020, cu până la 48 de ore înainte de plecare, primind un credit de 100% din tariful croazierei, sau contravaloarea depozitului în proportie de pâna la 100% în funcție de numărul de zile rămase până la plecare și de tipul de depozit ales inițial de client (depozit rambursabil sau nerambursabil). Creditul returnat îl pot folosi pentru o rezervare ulterioară, pe aceeași linie de croaziere, cu o dată de călătorie de până la 31 decembrie 2021. Această nouă politică de anulare se va aplica atât rezervărilor nou create cât și rezervărilor deja existente.

 

 

 

Celestyal Cruises

 

Operatorul de croaziere mediteraneean Celestyal a anulat toate croazierele până în primăvara viitoare. Linia de croaziere, care a fost una dintre primele care a suspendat operațiunile de croazieră la jumătatea lunii martie, a declarat că va relua croazierele din ​​martie 2021.