Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Vila este situata in cadrul Complexului de vile „Caltun-Zanoaga”, la 100 m de plaja, pe malul lacului Razelm.

Facilitati hotel: aer conditionat, terasa, loc pentru gratar, gradina, mese, umbrelute, scaune, posibilitati de agrement pe malul lacului Razelm, fumatul interzis in toate spatiile publice sau private, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, camere de familie, menaj zilnic, animalele de companie sunt acceptate (se pot percepe taxe), loc de joaca pentru copii, parcare privata gratuita, acces internet wi-fi in zonele publice.

Vila Mioara are o capacitate de cazare de 76 de locuri impartite in camera duble la etaj, camera duble la parter, camera triple si apartamente.

Facilitati camere: baie cu dus, apa calda non stop, uscator de par, frigider, TV cablu, aer conditionat, balcon.

Descriere camere:
baie cu dus, apa calda non stop, uscator de par, frigider, TV cablu, aer conditionat, balcon.

Descriere facilitati:
aer conditionat, terasa, loc pentru gratar, gradina, mese, umbrelute, scaune, posibilitati de agrement pe malul lacului Razelm, fumatul interzis in toate spatiile publice sau private, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, camere de familie, menaj zilnic, animalele de companie sunt acceptate (se pot percepe taxe), loc de joaca pentru copii, parcare privata gratuita, acces internet wi-fi in zonele publice.
Vila Mioara are o capacitate de cazare de 76 de locuri impartite in camera duble la etaj, camera
duble la parter, camera triple si apartamente.

Locatie:
Vila este situata in cadrul Complexului de vile „Caltun-Zanoaga”, la 100 m de plaja, pe malul lacului Razelm.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.