20px

Sunny Beach, Bulgaria

Plaje scăldate în soare, resorturi de top.

Sunny Beach, o stațiune plină de soare și plină de viață, este foarte apreciată de turiștii tineri din toată lumea pentru resorturile primitoare, dunele de nisip, sporturile nautice și viața de noapte.

Cluburile și barurile atrag anual mulțimi de tineri în timp ce distracția din timpul zilei este asigurată de atmosfera efervescentă, de parcurile acvatice și plaja nesfârșită.

Sporturile nautice sunt o adevărată bucurie pentru iubitorii de wind-surfing, para-sailing, schi nautic precum și tenis, volei de plajă, bowling, mini-golf sau chiar plimbări cu bicicleta prin oraș.

În partea de vest a stațiunii este un Aqua Park, ce atrage ca un magnet turiștii dornici de aventură, care se pot bucura la maxim de cele 13 tobogane cu apă și o piscină, pe care le oferă parcul.

Îți prezentăm câteva dintre hotelurile recomandate de noi pentru Sunny Beach, oferte pentru vara 2020.

40px
20px

 

 

Helena Park  5*

Sunny Beach

Complexul de 5* cu o atmosferă elegantă si exclusivistă, aflat la 150 m de plajă, este înconjurat de grădini frumos amenajate, ca o adevarată oază de verdeață, unde oaspeţii se pot relaxa la piscină sau la umbra răcoroasă a copacilor.  

Servicii incluse:

Cazare 7 nopți + pachet all inclusive,

Acces la facilitățile hotelului.

Tarif: 540 eur

Mai multe opțiuni de vacanțe în Bulgaria găsesti aici sau ne poți contacta chiar acum.