Maldive - Hotel nou : Sandies Bathala 4*

Resort complet renovat pe o mica insula fermecatoare - Atollul Ari

4
 
Oferta cazare cu All Inclusive
Perioada 1-8 Februarie 2019
TripAdvisor 4.5 Tripadvisor Score: 4.5
Oferta exclusiva
de la
1800
1499
persoana / sejur 8 nopti (hotel only)

Marea deschidere in Februarie 2019

Locație excelentă pentru scufundări, in zona de recif

Concept All Inclusive Quality

Deschis în februarie 2019, Sandies Bathala vine cu o opțiune all-inclusive quality, fiind situat pe Ari Atoll. Insula este situată de-a lungul coastei nord-estice a atolului, la doar 15 minute de mers cu masina cu hidroavionul de la aeroportul Malé, și a fost mult timp un loc popular pentru scafandrii din întreaga lume.

Reciful din jurul insulei este uimitor, cu pești colorați, rechini și țestoase . Treceți dincolo de recif cu echipajul experimentat PADI sau faceți o călătorie de snorkeling, unde puteți să vă opriți pe o insulă linistita pentru prânz. Bathala va ofera și experienta snorkelling-ului de noapte pentru o perspectivă total diferită a vieții oceanice și marine.

Pentru mese, aveti la dispozitie un restaurant de tip bufet - unde sunt incluse toate mesele - cu un grătar de pește proaspăt, stații de gătit live și mâncăruri locale. Un restaurant suplimentar cu fructe de mare va oferi specialități de fructe de mare proaspăt pescuite și specialitati variate de homar, într-un cadru romantic pe plajă. Oaspețiiisi pot stinge setea la barul de pe plajă, care va fi un loc minunat pentru a vă relaxa și relaxa după explorarea magnific vieții marine. Opțiunile de cazare sunt ușor de ales; alegeți să stați într-un bungalou fermecător de plajă sau pe vila de apă.

Pentru rezervari pana la 20 Noiembrie. Tarifele si disponibilitatea sunt supuse modificarilor.

Cazarea cu All inclusive si Transferul cu barca rapida sau hidroavion

Va putem ajuta cu gasirea celor mai bune variante de zbor, cu legaturi din orice oras-aeroport pentru un pachet si mai avantajos. Solicitati aceasta varianta unuia dintre agentii nostri specializati pe destinatiile exotice!

Rezerva acum aceasta oferta