Experiența SPA în Cehia

Pachete Spa: Thermal Fun, Wellness in the City, Wellness à la Carte,

Romance & Wellness for two

Hotel Aquapalace Praga 4*

Situat la approximativ 30 km de frumosul oraș Praga, Aqua Palace Praga cuprinde trei mari complexuri: Palatul de aventuri, Palatul de comori, Palatul de relaxare. Aici veți găsi căzi cu hidromasaj, bazine de înot, mașină cu valuri, bănci de masaj, tobogane  Wild River și Space Bowl. Palatul de relaxare este separat de copii și de zona de tobogane. Sauna cuprinde 14 saune diferite - finlandeză (60-110 ° C), baie de aburi (26-65 ° C), 2 căzi cu hidromasaj în exterior, Banya rusă, saună cu cabine scandinave, dușuri aromate și terasă de relaxare.

În incinta complexului vă așteaptă restaurantele "Astra" și "Terresa" cu specialități naționale și internaționale, cu mic dejun tip bufet, seara cină à la carte sau bufet cald/rece,  și diverse sortimente de mâncăruri vegetariene. De asemenea aveți la dispoziție Lobby bar, gustări, cocktailuri, vinuri.

25 - 30 august | Cameră- Dublă - Pachet Thermal Fun

Ce include acest pachet?

·         Mic dejun

·         Acces la marele parc acvatic și la sălile de fitness;

·         Transport cu Aquabus până la stația de metrou "Opatov" pentru a vizita frumosul oraș Praga

·         Halate și prosoape pentru baie și saună;

·         Wi-Fi gratuit în hotel;

·         Pentru rezervări de 5 nopți beneficiați de o noapte suplimentară gratuită (5=4), reducere aplicată

 

50px

Karlovy Vary, oferte SPA

Karlovy Vary sau Carlsbad (germană: Karlsbad) este un superb oraș balnear situat în vestul Boemiei, Republica Cehă, la confluența râurilor Ohře și Teplá, la aproximativ 130 km (81 mi ) vest de Praga (Praha). Este numit după Charles IV, Sfântul Împărat Roman și Regele Boemiei, care a fondat orașul în 1370. Este faimos pentru izvoarele sale fierbinți (13 izvoare principale, aproximativ 300 de izvoare mai mici și râul Teplá). Este cel mai vizitat oraș balnear din Republica Cehă.

Pe site-ul nostru găsiți nenumărate oferte la hoteluri Spa wellness din toată lumea. Pentru pachetele de tratament disponibile la fiecare hotel vă rugăm să ne contactați telefonic.

 

50px

Explorează universul ofertelor SPA Sănătate completă