Experiența SPA în Cehia

Pachete Spa: Wellness in the City, Wellness à la Carte, Thermal Fun

Romance & Wellness for two

Hotel Aquapalace Praga 4*, Čestlice

Cel mai mare aqua park si sauna park din Cehia este situat la approximativ 30 km de frumosul oraș Praga și cuprinde trei mari complexuri: Palatul de aventuri, Palatul de comori, Palatul de relaxare. Aici veți găsi căzi cu hidromasaj, bazine de înot, mașină cu valuri, bănci de masaj, tobogane  Wild River și Space Bowl. Palatul de relaxare este separat de copii și de zona de tobogane. Sauna cuprinde 14 saune diferite - finlandeză (60-110 ° C), baie de aburi (26-65 ° C), 2 căzi cu hidromasaj în exterior, Banya rusă, saună cu cabine scandinave, dușuri aromate și terasă de relaxare.

În incinta complexului vă așteaptă restaurantele "Astra" și "Terresa" cu specialități naționale și internaționale, cu mic dejun tip bufet, seara cină à la carte sau bufet cald/rece,  și diverse sortimente de mâncăruri vegetariene. De asemenea aveți la dispoziție Lobby bar, gustări, cocktailuri, vinuri.

9 - 14 decembrie | cameră - dublă - pachetul Thermal Fun

235 eur / persoană

Ce include acest pachet?

 ·  5 nopți de cazare cu mic dejun

 ·  Acces la marele parc acvatic și la sălile de fitness;

 ·  Transport cu Aquabus până la stația de metrou "Opatov" pentru a vizita frumosul oraș Praga

 ·  Halate și prosoape pentru baie și saună;

 ·  Wi-Fi gratuit în hotel;

 ·  Pentru rezervări de 5 nopți beneficiați de o noapte suplimentară gratuită (5=4), reducere aplicată

Hotel Butterfly 4*, Marienbad Boemia

Marienbad, este situat lângă Kaiserwald, aproape de granița cu Germania, și este unul dintre cele mai frumoase orașe din vestul Boemiei. Este asociat cu numeroase nume celebre precum Goethe, Mark Twain și Sigmund Freud.

Danubius Health Spa Resort Butterfly 4* oferă o gamă largă de masaje, tratamente de înfrumusețare și wellness, o zonă spa mare cu piscină interioară și cadă cu hidromasaj și un centru de fitness modern. La restaurantul La Fontaine, oaspeții se pot bucura de preparate din bucătăria cehă, maghiară și internațională, însoțite de muzică live la harpă. Café de Paris este decorat cu statui din lemn înfățișând momente din istoria franceză. Danubius Health Spa Resort Butterfly oferă, de asemenea, un lobby bar cu piscină , o terasă de vară și WiFi gratuit. Camerele luminoase, cu aer condiționat, au TV prin satelit, minibar și baie.Clienții pot solicita transferuri la hotel de la Praga, Karlovy Vary, Munchen, Frankfurt, Berlin și Nuremberg, cu taxiul sau microbuzul. La cerere sunt disponibile și alte destinații.

13 - 18 decembrie | -10% reducere inclusă | cameră- dublă - pachetul standard Marienbad

270 eur / persoană

Ce include acest pachet?

 ·  5 nopți cazare cu mic dejun

 ·  reducere 10% inclusă

 ·  utilizarea piscinei, hidromasajului și a saunei

 ·  acces la centrul Premiere Fitness

 ·  halate și prosoape pentru baie și saună;

 ·  un cocktail de bun venit

 ·  băuturi terapeutice Marienbader

 ·  wi-fi gratuit în hotel;

 ·  card de tratament Marianske Lazne & Spa

 ·  transfer la / de la gara Marienbad

50px

Hotel Imperial 5*, Karlovy Vary

Karlovy Vary sau Carlsbad (germană: Karlsbad) este un superb oraș balnear situat în vestul Boemiei, Republica Cehă, la confluența râurilor Ohře și Teplá, la aproximativ 130 km (81 mi ) vest de Praga (Praha). Este numit după Charles IV, Sfântul Împărat Roman și Regele Boemiei, care a fondat orașul în 1370. Este faimos pentru izvoarele sale fierbinți (13 izvoare principale, aproximativ 300 de izvoare mai mici și râul Teplá). Este cel mai vizitat oraș balnear din Republica Cehă.

Hotel Imperial 5*, magnific, în stil neoclasic, are o îndelungată tradiție în domeniul balneo încă din 1912. Situat în imediata apropiere a orașului Karlovy Vary, înconjurat de păduri, cu o panoramă impresionantă. 

Complexul Spa cuprinde propriul izvor de apă minerală Karlovy Vary, servicii de asistență medicală 24 de ore, hidro & fizioterapie, balneoterapie și terapie magnetică. Ape minerale curative, plus multe tratamente opționale: oxigenoterapie, drenaj limfatic, miostimulator (purificator).

14 - 19 decembrie | -10% reducere inclusă | cameră- dublă - pachetul standard Karlovy Vary

404 eur / persoană

Ce include acest pachet?

 ·  5 nopți cazare cu mic dejun

 ·  reducere 10% inclusă

 ·  utilizarea piscinei, hidromasajului și a saunei

 ·  selecție de băuturi alcoolice si nealcoolice din partea casei

 ·  halate și prosoape pentru baie și saună;

 ·  apă minerală terapeutică, Karlovy Vary

 ·  un cocktail de bun venit

 ·  platou cu fructe proaspete ( pentru suitele superioare )

 ·  wi-fi gratuit în hotel;

 ·  taxa turistică

50px
Caută destinația preferată pentru city-break
Destinatie
Data plecare
Data intoarcere