Pachete Spa Wellness

Vacanțe relaxante de înaltă calitate

Doriți o vacanță de relaxare la un complex Spa de lux la un pret avantajos? Ați ajuns la locul potrivit!

Bucurați-vă de o vacanță wellness minunată plină de relaxare, întinerire și experiențe noi - și întăriți-vă sănătatea totodată! În ambianța exclusivă a hotelurilor noastre de wellness și spa, veți experimenta momente unice de relaxare în timpul vacanței dumneavoastră. Bucurați-vă cu toate simțurile de masaje liniștitoare, un timp liniștit în saună și mese sănătoase gourmet. Reîncărcați-vă bateriile cu yoga și Pilates, răsfățați-vă simțurile cu tratamente de înfrumusețare proaspete sau descoperiți pachetele noastre de fitness și wellness de călătorie - combinația perfectă de tratamente de wellness plăcute și activități sportive.

Fie că este vorba de un weekend romantic în Italia, fie de o vacanță wellness intensivă în Europa de Est, mereu există ceva pentru toată lumea. Bucurați-vă de lumea relaxării și rezervați-vă programul ideal de răsfăț! Suntem bucuroși să vă sfătuim în alegerea și planificarea unei vacanțe ideale.

Vacanțe Spa & Wellness în destinații de top din afara țării

35px

Experiența SPA în Ungaria

Pachete Spa: Fit & Slim, Thermal Wellness, Medical Spa,

Lotus Thermal Dreams

Stațiunea Hajdúszoboszló sezonul estival 2020.

Aici vă puteți bucura de complexul Aqua Palace, un aqua park cu 12 tobogane, băi termale cu peste 40 de tipuri de tratamente și un ștrand de 30 de hectare și 13 bazine printre care bazine cu valuri artificiale, cu bule, cu plajă mediteraneană:

35px

Experiența SPA în Cehia

Pachete Spa: Wellness in the City, Wellness à la Carte, Thermal Fun

Romance & Wellness for two

35px

Experiența SPA în Bulgaria și Slovacia

Pachete Spa: Wellness Days by the sea

Forever young, Treasures of Bulgarian nature

35px

Experiența SPA în Germania

Pachete Spa: Time for Me, Wellness Days

Vitality Cuisine, Time Out