Resorturi primitoare, plaje nesfârșite, servicii de top.

Turcia oferă oricărui turist o mare varietate de destinații de vacanță: plaje intinse, ape limpezi de un albastru incredibil, istorie și cultură bogată, preparate tradiționale. Turcia este renumită pentru ospitalitatea sa fiind în topul industriei hoteliere.

Cu 300 de zile însorite pe an, Antalya este cea mai populară destinație de vacanță în Turcia și este alegerea potrivită atât pentru un concediu în familie, cât și pentru o escapadă cu prietenii. Belek este unul dintre centrele industriei turismului din Turcia, fiind o stațiune renumită pentru serviciile de lux, cu peste 30 de hoteluri cotate cu 5* și 4*.

Kemer este o stațiune situată la marginea munților Taurus, o zonă unde pădurea, marea și munții se întâlnesc pentru a crea un mediu ideal pentru o vacanță minunată. Lara este cunoscută drept Las Vegas-ul turcesc, cu o mulțime de hoteluri de lux și reproduceri de locuri faimoase din întreaga lume.

 Hotel Nayino Resort 4*

Perioada 25 - 30.07.2020, Tarif: 1248 lei

Perioada 29.08 - 03.09.2020, Tarif: 1035 lei

Servicii incluse:

Cazare + demipensiune, bufet la prânz,

Acces la facilitățile hotelului,

Parcare (in limita locurilor disponibile).

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut aliquam, sem in faucibus accumsan, arcu arcu efficitur leo, non gravida dui neque ut dolor.