Detalii oferta
Rezervare
Confirmare

Lisabona - Estoril, circuit 2020:
Fatima, Sintra, Cabo da Roca, Porto, Algarve
cazare 4* și zbor inclus descarca pdf

de la
EUR 639 00 EUR
de persoană
Rezervă acum pachetul Circuit Portugalia, mic dejun, 7 nopți, zbor inclus.
Plecare în 18 aprilie 2020

 

Destinații vizitate:

   ·         Lisabona – Tur panoramic de oraș, Fatima, Sintra, Cabo da Roca, Porto și Algarve.

 

 

Descriere program:

Ziua 1 ∙ București – Lisabona

Întâlnire la Aeroportul București-Otopeni Henri Coandă la ora 17.00 pentru îmbarcare spre Lisabona. Aterizare la Lisabona la ora locală 22.05 (-2h față de ora României). Transfer și cazare la hotel CLUBE DO LAGO 4* din stațiunea Estoril, situată la Oceanul Atlantic.  

 

Ziua 2 ∙ Lisabona – Tur panoramic de oraș  

Mic dejun. Se pleacă în turul panoramic al orașului Lisabona (aprox. 4h) cu însoțitorul de grup român. Turul panoramic cuprinde o incursiune în Cartierul Belem cu cele mai frumoase monumente istorice din sec. XV-XVI, o scurtă oprire la Turnul Belem – aparțînând patrimoniului UNESCO și la Mănăstirea Sf Ieronim – capodoperă a stilului „manuelin”. Se face un scurt popas pentru vizitarea mănăstirii și pentru a cumpără o cafea “uma bica” și un „pastel de nată” – deșert tradițional portughez, după care se ajunge în Cartierul Alfama, unde se vizitează Catedrala Se. Traseul include cele mai importante piețe ale orașului: Praca Rossio, Praca Restauradores.

Prânz inclus la un restaurant din centrul Lisabonei. Cazare la hotel CLUBE DO LAGO 4*.

 

Ziua 3 ∙ Lisabona / Estoril – Excursie opțională la Obidos – Nazare – Fatima 

Mic dejun. Excursie opțională de o zi (8h) – Obidos – Nazare – Fatima. Se vizitează orașul medieval Obidos cu căsuțe albe tradiționale și balcoane din fier forjat unde puteți degusta din mici cupe de ciocolată renumita ginghinha (vișinată), după care se continuă traseul spre Nazare – sat pescăresc renumit prin fustele suprapuse ale localnicelor. Punctul culminant al excursiei este Sanctuarul Sfintei Fecioare de la Fatima – cel mai renumit loc de pelerinaj din Portugalia, unde în 1917 au avut loc mai multe apariții ale Fecioarei Maria.

Cazare la hotel CLUBE DO LAGO 4*.

 

Ziua 4 ∙ Lisabona/Estoril – Excursie opțională la Sintra–Cabo da Roca–Cascais–Estoril

Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională (8h) la Sintra-Cabo Da Roca–Cascais-Estoril. Turul debutează cu vizită la Sintra- fosta reședința de vara a familiei regale, vizitarea Palatului Național (7 €/pers. intrare opțională) sau dacă timpul permite, opțional, pentru un supliment de aproximativ 15 €/persoană, vizită la Palatul Pena. Explicațiile se dau în afara muzeelor. Se continuă traseul spre Cabo de Roca – cel mai vestic punct al Europei Continentale, unde puteți achiziționa contra cost, certificatul de atestare a vizitei dvs. în acest punct important geografic al Terrei. Se continuă traseul spre Boca do Infierno și spre renumitul Cascais– “sat” pescăresc cu minunate golfuri străjuite de stânci, cu o magnifică panorama a Oceanului Atlantic. La retur se trece prin Estoril unde puteți admira cel mai mare cazino din Europa, unde a luat naștere personajul James Bond-agentul 007.

Cazare la hotel CLUBE DO LAGO 4*.

 

Ziua 5 ∙ Lisabona – Estoril – Seară de Fado

Mic dejun. Zi liberă pentru odihnă și plajă. Va propunem, opțional, ”O seară Fado” – o seară deosebită, în  rezonanța muzicii de suflet  portugheze. Aveți ocazia ca într-o atmosfera de liniște deplină, să pătrundeți în inima cântăreților de Fado-urmașii Reginei Amalia Rodrigues. Prețul include 2 băuturi locale la alegere (vin de Porto, vin alb  sau vin roșu), spectacolul și transferul la/de la restaurant.

Cazare la hotel CLUBE DO LAGO 4*.

 

Ziua 6 ∙ Lisabona – O zi magică în sudul Portugaliei, la plajele spectaculoase și aurii din Algarve

Mic dejun. Excursie opțională (12h) spre sudul Portugaliei, în Zona Algarve. Va invităm să ne însoțiți într-o expediție de descoperire a Vestului … din Algarve! Primul popas este la capul Sao Vicente, important punct geografic, extremă Sud-Vestică a Algarvelor și a Portugaliei. Urmează Lagos, unde vom intră în atmosfera zilelor de glorie ale Portugaliei și vom putea vizită obiective precum Castelul Guvernatorului, fortificația Forțe do Pau da Bandeira sau remarcabilă Biserica Sf. Anton, emblema orașului sau piața de sclavi, prima din Europa. Urmează o oprire la Ponta da Piedade, unde peisajul îți taie răsuflarea și unde se află cele mai spectaculoase stânci scăldate de Oceanul Atlantic. Următorul popas este în stațiunea Praia da Rocha, unde veți admira una dintre cele mai spectaculoase plaje din zona Algarve. Retur la Lisabona pe spectaculosul Pod 25 Aprilie, ce traversează Estuarul Răului Tejo (Tagus). Sosire la hotel la 19-19.30.

Opțional, cină cu apă și vin la hotel. Cazare la hotel CLUBE DO LAGO 4*.

 

Ziua 7 ∙ Lisabona – Excursie opțională la Porto – orașul emblemă a Portugaliei

Mic dejun. Excursie opțională de o zi (12h) la Porto, capitală nordică a Portugaliei, aparținând Patrimoniului UNESCO. Se vizitează centrul istoric începând cu Catedrala, Gara Sao Bento, una dintre cele mai frumoase clădiri de acest gen din lume. Se face vizită la o cramă, cu degustare de vinuri și se pleacă pentru 50 de minute într-o minicroaziera pe Răul Douro, pentru a admira cele 6 poduri, inclusive podul emblemă a orașului – Dom Luis I, proiectat de Gustave Eiffel.

 Cazare la hotel CLUBE DO LAGO 4*.

 

Ziua 8 ∙ Lisabona – O zi excursie opțională Azeitao, Sesimbra și Setubal, degustare de vin

Mic dejun. Important! Excursia este opțională, dar se poate realiza numai în cazul participării întregului grup de turiști. La ora 12.30 se pleacă de la hotel cu bagajele. Se vizitează Sesimbra -un oraș pescăresc tipic, străjuit de castelul medieval din sec. al XII-lea. Nu departe de Sesimbra este Capul Espichel. Se continuă drumul prin Munții Arrabida și orașul Setubal de unde pot fi admirate priveliști superbe ale oceanului. Orașul e împânzit de parcuri, terase și restaurante, iar una dintre cele mai interesante clădiri este Biserica Sf. Iulian. La  întoarcere se face un popas la, loc faimos pentru cramele sale, unde puteți face degustarea vinului vechi „Muscatel”. Excursia se organizează în cazul în care participa toți turiștii, deoarece se va face direct transferul la aeroport.

Sosire la aeroport la ora 20.30 aproximativ. 

 

Ziua 9 ∙ București

Aterizare la Otopeni la ora 05:10 local.

vezi mai multe

 

         Servicii incluse:    

·         7 nopți cazare cu mic dejun la hotel 4* (Clube do Lago sau similar) în stațiunea Estoril

·         Zbor Compania BLUE AIR București - Lisabona – București – fără catering inclus

·         Bagaj de cala de 32 kg si bagaj de cabina de 10 kg

·         Taxele de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)

·         Transferuri aeroport-hotel-aeroport

·         Vizitele menționate în program, inclusiv turul Lisabonei

·         Asistență turistică în limba română pe toată durata programului turistic

·         BONUS asigurarea storno și medicală pentru orice vârstă

·         BONUS! Prânz de Paște la un restaurant din centrul Lisabonei, la încheierea turului de oraș!

            

 

 

vezi mai multe

           

            Prețul nu include:

·         Excursii optionale, altele decat cele mentionate in program ca fiind incluse

·         Cheltuieli personale

 

 

Excursii opționale:

·         Obidos, Nazare, Fatima 

·         Sintra, Cabo da Roca, Cascais, Estoril

·         Seară de Fado

·         O zi magică în sudul Portugaliei, la plajele spectaculoase și aurii din Algarve

·         Porto – orașul emblemă a Portugaliei

·         Azeitao, Sesimbra și Setubal, degustare de vin

 

vezi mai multe

Servicii

 • Individual
 • Charter
 • Circuit
 • Zbor
 • Transfer
 • Cazare
 • Mic dejun
 • Hhid
 • Insotitor de grup
 • Activitati

Tema

 • Cultura si Istorie
 • Traditii si Obiceiuri
 • Paste extern

Facilitati unitate de cazare

 • wifi
 • Transfer
 • restaurant
 • bar

Facilitati cazare

 • wifi
 • tv
 • ac
 • bath
 • private-bathroom
 • shower
 • towels

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!