Vacanțe în Grecia

Plaje întinse, ape turquaz, distracții și preparate locale.


Bogăția și diversitatea plajelor grecești, miile de insule scăldate în soare, clima blândă, nenumăratele zile cu soare și peisajul lor unic, ospitalitatea și căldura oamenilor, fac din Grecia destinația ideală pentru o vacanță de vis.


Dintre insulele grecești locuite, fiecare are farmecul său unic, de la casele albe ale Cicladelor, la cele luxuriante din insulele Ionice și până la cele din Dodecanese, unde se gasesc și frumoasele castele din vremea cruciaților.


Grecia, o țară incredibilă de vizitat, e și una dintre cele mai frumoase zone din Europa. Insulele sale atât de îndrăgite de turiști din toată lumea, istoria milenară, cultura bogată și preparatele culinare tradiționale, iată ingredientele unei vacanțe de neuitat.

Hoteluri, recomandările noastre

20px

Sejururi, oferte speciale

 Creta - Heraklion

Capitala insulei Creta este ideală pentru persoanele active, turiștii au la dispoziție multe opțiuni și activități. Plajele insulei sunt inundate de soare și ape cristaline.  

 

 Rodos

Rodos, insula zeului Apollo în mitologia greacă, atrage anual sute de mii de turiști îndrăgostiți de peisajele splendide, plajele frumoase și apele turcoaz ale Mării Egee.   

 

20px

 Zakynthos

Destinație cunoscută pentru sporturile nautice, pentru apa turcoaz de o claritate uimitoare și plajele populare precum celebra plajă Navagio aflată într-un golf nisipos încadrat de stânci.  

 

 Santorini

Destinația perfectă pentru peisajele romantice și cele mai frumoase apusuri de soare. Bucurați-vă de plaje frumoase, peisaje spectaculoase, orașe vechi, restaurante uimitoare, vinuri locale și un vulcan activ.

 

20px
20px

Hotel Dion Palace & Spa 4*

stațiunea Litochoro, la poalele muntelui Olimp

 
Hotel Dion Palace, are acces la plaja cu nisip / pietricele foarte bine îngrijită din localitatea Litochoro si oferă o panoramă deosebită la mare și la Muntele Olimp.
Complexul cuprinde baruri și restaurante, 2 săli de conferințe, 3 piscine în aer liber, o piscină pentru copii, facilități sportive și un centru spa modern, cu piscină interioară.
Salonic se află la 100 km distanță. 
40px

Pentru cea mai bună ofertă a zilei te sfătuim să suni consultanții noștri.

Mai multe opțiuni de vacanțe în Grecia găsiți aici sau ne puteți contacta chiar acum.