20px

Vacanțe Spa & Wellness în stațiuni balneo de top din România

Sovata, Balvanyos, Tusnad, Bazna și Slănic Moldova

Știai că mai mult de o treime din izvoarele minerale şi termale ale Europei se găsesc în România?

Din punct de vedere al factorilor naturali de vindecare România este una dintre cele mai bogate țări din Europa.

Aici poți beneficia de aerul ozonat al pădurilor de conifere de la mare altitudine, de mediul încărcat de particule binefăcătoare al salinelor ce se regăsesc pe tot cuprinsul ţării și de efectul terapeutic impresionant al mofetelor, care au ca element activ emanații de dioxid de carbon.

Staţiunile balneare se găsesc în orice zonă geografică a României, în cele mai diverse forme de relief, de la munţi și până la câmpie.

Diverse afecţiuni își găsesc alinarea prin intermediul calităţilor curative ale apelor, aerului și mediului, dar și cu ajutorul personalului calificat.

Îți prezentăm câteva dintre hotelurile recomandate de noi pentru o vacanță balneo termală în România,

hoteluri Spa & Wellness de 4* și 5*.

Pentru cea mai bună ofertă a zilei te sfătuim să suni consultanții noștri.

Sovata

40px
40px

Balvanyos, Tușnad și Bazna

 

 

Grand Hotel Balvanyos 4*

Grand Hotel Balvanyos, amplasat într-un cadru natural de excepție, înconjurat de priveliştea unică a munţilor, poate fi gazda Dvs. în orice anotimp. Primăvara vă puteţi bucura în mirajul razelor de soare care deschid mugurii copacilor, vara puteţi petrece vacanţe cu familia făcând excursii la Lacul Sfânta Ana şi în împrejurimi, toamna puteţi admira armonia de culori a pădurii sub un soare blând, iar în timpul iernii vă puteţi bucura de o atmosfera de sărbători, lângă zgomotul placut al focului din semineu, la un vin fiert si un peisaj de basm. Situat în inima pădurii, Grand Hotel Balvanyos constituie locația perfectă pentru recreere, dar și pentru organizarea de evenimente și conferințe. Facilități: Acces în Grand Santerra Spa la piscine, saune, baie cu aburi, camera salină și sala de fitness; Internet Wifi în spațiile comune și în camere; Parcare. 
40px
40px

 

 

Ana Hotels, Ana Europa 4*

Eforie Nord

Hotelul Europa este situat aproape de centrul statiunii balneare Eforie Nord și de lacul Techirghiol. Facilitățile hotelului includ: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, seif, lift, aer conditionat, sistem central de încălzire, camera de bagaje, bancomat, schimb valutar, bibliotecă, zonă de plajă, piscină in aer liber, piscina interioara, jacuzzi, masaj, spa și centru wellness, sală de fitness, saună, sală de conferințe și evenimente, business centre. Facilitățile camerei includ: aer condiționat, TV LCD, minibar, seif, saltele ergonomice, halate de baie și papuci baie cu dus, baie cu cadă, uscător de păr, birou, acces la internet WiFi și LAN, balcon.

de la 638 eur

Servicii incluse: Cazare 7 nopți + mic dejun și program de tratament.

 

 

 

Hotel Perla 4*, Slănic Moldova

Hotelul Perla 4*, vă oferă o oază de relaxare și ospitalitate într-o locație idilică: Stațiunea Slănic Moldova, supranumită și “Perla a Moldovei”, renumită pentru izvoarele sale cu ape carbonate, clorate, ușor sulfuroase, hiper si hipotonice. Colecția de ingrediente a unui sejur plăcut - eleganță și rafinament, stil și discreție, intimitate și răsfăț, vă este oferită în culorile oricărui anotimp.
40px

Destinațiile balneo din țara noastră cu izvoare termale au devenit atracția celor ce caută relaxarea și sănătatea prin servicii SPA & WELLNESS. Iată câteva dintre sugestiile noastre de stațiuni balneo: 

Băile Herculane, stațiunea ale cărei baze au fost puse de romani care au apreciat puterile tămăduitoare ale izvoarelor termale; 

Geoagiu Băi, numită de către romani „Thermae Germisara” și unde băile termale romane au fost conservate aproape identic până în prezent, chiar în mijlocul actualei stațiuni; 

Sovata, renumită pentru lacurile cu ape clorurate, dintre care Lacul Ursu este cel mai mare lac heliotermal din lume; 

Borsec, ce se remarcă atât prin izvoarele de ape minerale, cât și prin turba a cărei compoziție chimică îi oferă calități de nămol terapeutic.

40px

Mai multe opțiuni de vacanțe în România găsiți aici sau ne puteți contacta chiar acum.

Destinatie
Data plecare
Data intoarcere