20px

Vacanțe în Ungaria

Ungaria este destinația perfectă de relaxare și sănătate, renumită pentru băile termale și de asemenea cu opt situri incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO. Gastronomia tradițională se împletește cu succes cu noile tendințe culinare.

Budapesta este una dintre cele mai frumoase capitale europene, având un aer imperial și este situată într-un cadru natural uimitor, cu un bogat patrimoniu arhitectural și istoric și oferă o combinație ideală de cultură, bucătărie diversă și divertisment.

Hévíz, un lac vindecător rar, cu o mulțime de beneficii pentru sănătate, oferă totul pentru o vacanță perfectă: de la evenimente culturale și culinare și sporturi nautice la vinul local, drumeții și chiar călătorii cu balonul.

Hajdúszoboszló,  staţiunea întreţinută excelent şi amenajată cu parcuri, aqua parcuri și hoteluri minunate constituie locul perfect pentru familiile şi persoanele dornice de Spa & Wellness, cât şi de relaxare totală.

40px
Lacul termal Heviz
Lacul termal Heviz

Heviz este cel mai mare lac termal din lume, destinație renumită Spa & Wellnes, unde puteți beneficia de tratamente tot timpul anului datorită climei blânde și a apei termale bogată în minerale.

Apa termală și nămolul au o acțiune puternică asupra sistemului musculo-scheletic și nervos în următoarele afecțiuni: Tulburări reumatice, afecțiuni ale sistemului nervos și circulator,boli digestive și ale stomacului, afecțiuni ginecologice, boli de piele.

Aici puteți opta și pentru tratamente de întreținere și înfrumusețare, care vă aduc un plus de relaxare, recuperare și plăcere. Aspectul  interior cât și cel exterior joacă un rol important în starea noastră generală de sănătate și fericire.

40px

Mai jos vă prezentăm câteva dintre hotelurile recomandate de noi pentru o vacanță de neuitat.

40px
40px
Stațiunea Hajdúszoboszló
Stațiunea Hajdúszoboszló

Principalul punct de atracţie al oraşului îl constituie complexul balnear, unde veți găsi parcul acvatic de distracţii Aqua Palace cu 12 tobogane, băi termale cu peste 40 de tipuri de tratamente, un ștrand de 30 de hectare și 13 bazine printre care bazine cu valuri artificiale, cu bule, cu plajă mediteraneană.

Datorită serviciilor deosebite, complexul balnear oferă pe tot parcursul anului o experienţă de neuitat pentru persoanele dornice de tratament şi recreere şi mai ales familiilor cu copii.

40px

Mai jos vă prezentăm câteva dintre hotelurile recomandate de noi pentru o vacanță de neuitat.

40px
40px
Budapesta
Budapesta

Budapesta este unul dintre cele mai încântătoare orașe europene. Numeroase parcuri înverzite dau viață orașului, muzee care te inspiră și o viață de noapte vibrantă. Farmecul orașului este apreciat de 20 de milioane de turiști anual, care se lasă seduși de ospitalitatea locuitorilor și de monumente vechi de peste 1000 de ani.

Palatul Parlamentului - este considerată una dintre cele mai mari clădiri parlamentare din lume.

Băile termale - Budapesta este orașul cu cele mai multe spa-uri din lume, motiv pentru care a fost denumit „Orașul băilor termale”.

Castelul Buda - sau Palatul Regal, este situat de dealul Buda, fiind una dintre cele mai spectaculoase clădiri construite în secolul al 18-lea.

Bastionul Pescarilor - este una dintre cele mai vizitate atracții turistice din Budapesta.

40px
20px
Balaton
Balaton

Balaton, supranumit "Marea Ungariei", este cel mai mare lac din Europa Centrală și totodată destinația ideală pentru o vacanță de vară.

Vă puteți bucura de apa de peste 26 °C în timpul verii pe mai mult de 70 de plaje de pe malul lacului, plaje renovate anual.

Castele de nisip, hidrobiciclete, tobogane gonflabile pe lac, locuri de joacă viu colorate, volei și fotbalul pe plajă asigură distracția oricărei familii la Balaton.

În plus, lacul oferă și schi nautic, kitesurfing, paddleboarding și un aquapark cu tobogane uriașe.

40px
20px
Mai multe oferte pentru Ungaria, găsiți aici:
Destinatie
Data plecare
Data intoarcere